Samenwerking met internationale partners

Vakkennis van Automotive Quality, Logistiek en Manufacturing

Detacheringsbureau Vlaanderen

Bekwame werknemers uit de technische sector (tijdelijk) koppelen aan bedrijven, dat is de taak van ons detacheringsbureau in Vlaanderen. Ons team heeft jarenlange ervaring met het coachen van medewerkers en het inschakelen van de juiste technische profielen voor de vacature van uw bedrijf, van tijdelijke projecten tot vaste tewerkstellingen. De wereld van logistiek en automotive doen niet zomaar al een tijdje beroep op onze deskundigheid.

Wat wij doen als detacheringsbureau in Vlaanderen

Het team van Exitss (te vinden in de buurt van Sint-Niklaas) gaat meteen aan de slag om het groeitraject van ingenieurs of technische experten zo vlot mogelijk te laten verlopen. Als detacheringsbureau in Vlaanderen hebben we een flexibele oplossing voor onderstaande technische activiteiten binnen uw bedrijf:

  • Quality engineering (SQA, PPAP of IATF 16949 bijvoorbeeld)
  • Logistics engineering
  • Manufacturing engineering
  • Project management

Het bijschaven van technische skills in de operationele industrie, de professionele begeleiding en externe trainingen maken van onze technische medewerkers een meerwaarde binnen elk bedrijf. Verschillende internationale partners hebben al beroep gedaan op onze professionele diensten als detacheringsbedrijf in Vlaanderen!

 

Contacteer het team van Exitss

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in outsourcing, training en consulting van ons detacheringsbureau in Vlaanderen? Wij beantwoorden al uw vragen en stellen een geschikte werkwijze op voor uw bedrijf. Bel ons via het nummer +32475658030, laat uw gegevens achter via het online contactformulier of stuur een mail via info@exitss.eu. U heeft de wens om technologische stappen te ondernemen, wij hebben de aanpak.

 

EXITSS