Exitss
Exitss
Exitss
Exitss
Exitss
Meest recente vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Environmental Stewardship

Wegens de huidige ontwikkelingen op milieu- en chemische wetgeving kan men stellen dat er een bijkomende focus is toegevoegd aan hde bescherming van het milieu en mens: het gaat niet enkel meer om het proces : "HOE wordt iets veilig geproduceerd, verpakt, getransporteerd?" of om "HOE veilig is de uiterlijke cosmetica van het product voor milieu en gezondheid van de (eind)gebruikers?" .

Environmental Stewardship gaat veel verder dan het in kaart brengen van afvalstromen en deze te scheiden, of het monitoren van het electriciteitsverbruik en daar continu verbeteringsscenario's voor op te zetten samen met de standaard risico analyses die worden uitgevoerd op de processen.

De officiële instanties wereldwijd wensen nu ook bewust in kaart te brengen WAT er in de producten verwerkt wordt en WELKE de milieu – en gezondheids IMPACT is, van elke product dat op de markt wordt gebracht.

RAPEX is een uitwisselingssysteem tussen de Europese lidstaten om de consumenten op de hoogte te houden van alle (niet – voeding) producten die uit de handel worden gehaald of die gesanctioneerd worden omdat ze niet voldoen aan de Europese wettelijke regelgeving .
Hoe BEWUST bent u er zich van, als aandeelhouder, CEO of manager, van WAT er zich ECHT in u producten bevindt en welke effecten deze substanties kunnen hebben op de klant of de consumenten die ermee in aanraking komen?
Niet te min de blootstelling van u bedrijf aan mogelijke onvolkomenheden aan diverse milieuregelgevingen.

Hoe zeker bent u dat uw product kortelings niet op RAPEX verschijnt?

Exitss kan u helpen een inzicht te krijgen van welke substanties werkelijk in uw producten zitten en welke scenario' s u zeker wel en niet dient op te zetten, zodat u zeker weet dat u voldoet aan de Europese wetgeving EN dat u ten allen tijde CONTROLE hebt over wat u levert .

Environmental Stewardship is een filosofie die u en uw firma kan helpen om niet enkel uw producten en processen te controleren, zij het dat het u ook in staat stelt om uw ecologische voetafdruk op deze planeet te verkleinen.