Exitss
Exitss
Exitss
Exitss
Exitss
Meest recente vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

RoHS

RoHS naleving eist echter een enorme toewijding van een organisatie. Het vraagt tijd, middelen en ervaring, en op al deze gebieden kunnen wij u natuurlijk bijstaan.

Vele bedrijven die hun RoHS naleving hebben zien falen, ontbrak echter aan een van bovenstaande elementen. Het belangrijkste item dat ontbreekt is meestal het "middel". Je kan onmogelijk verwachten van een aankoper, dat hij naast zijn dagdagelijkse verplichtingen ook nog eens de RoHS verplichtingen mee onderhoudt. Deze manier van werken is gedoemd om te falen. Hou er ook rekening mee, dat wanneer 1 component op een printplaat niet voldoet aan de RoHS richtlijn, ervoor zorgt dat het VOLLEDIGE toestel faalt.

Het analyseren van u "Bill Of Materials" (BOM) is het eerste logische startpunt in het succesvol produceren onder deze RoHS richtlijn. Indien u productie enkel gebruik maakt van RoHS conforme componenten, met een RoHS conform soldeerproces, kunnen er enkel RoHS conforme producten gecreëerd worden.

Maar wat met de rest?

Begrijpt u volledig het concept van "homogeen materiaal" en het verschil tussen materialen die wel en niet onder richtlijn vallen?

Wij analyseren u BOM voor u, leveren u het nodige bewijs om ervoor te zorgen dat u uw conformiteit kunt aantonen. Of wij auditeren u BOM die u al beoordeeld heeft en kunnen u dan het resultaat voor 100% garanderen op accuraatheid.

Aan welke rol ook, u in u bedrijf beslist om deze extra verantwoordelijkheid toe te kennen, ons team zal u mensen ondersteunen, om op die manier deze last te verlichten, zodanig dat zij zich op hun dagdagelijkse werk kunnen concentreren, en aan die thema's kunnen blijven werken die écht tellen voor u firma.