Samenwerking met internationale partners

Vakkennis van Automotive Quality, Logistiek en Manufacturing

Detachering van een logistiek ingenieur in Vlaanderen

Bent u op zoek naar mogelijkheden in detachering van een logistiek ingenieur in Vlaanderen? Dat behoort tot onze expertise. Wij bieden u de oplossing als uw bedrijf op logistiek vlak wel wat ondersteuning kan gebruiken. Het inschakelen van technische profielen kan namelijk een duidelijk verschil maken in de werking van uw bedrijf. Wilt u een tijdelijke vacature aanbieden of iemand vast in dienst nemen? Ons team zorgt voor detachering van een logistiek ingenieur in Vlaanderen.

Onze aanpak in de detachering van een logistiek ingenieur in Vlaanderen

Voor een goede aanpak in de detachering van een logistiek ingenieur in Vlaanderen vertrekken we vanuit twee belangrijke pijlers. Kennis van productie- en projectlogistiek zijn een voorwaarde voor elke productie- of logistiek ingenieur. Wat er zoal komt kijken bij deze functie:

  • Opvolgen van binnenkomende goederen en herbestellingen
  • SQA-procedure optimaliseren
  • Indeling en organisatie van het magazijn
  • Logistieke projecten verbeteren
  • Beheren van lay-out en design van opslagsystemen
  • Berekenen van het nodige transportmateriaal

Exitss, nabij Sint-Niklaas, maakt het mogelijk om via detachering van een logistiek ingenieur uw bedrijf in Vlaanderen te optimaliseren.

 

Contacteer ons voor technische oplossingen

Wilt u technische oplossingen aan het team van Exitss overlaten? Wij zijn dé experts op het gebied van detachering van een logistiek ingenieur in Vlaanderen. Neem contact met ons op via het online formulier, bel ons op het nummer +32475658030 of stuur ons een e-mail. Verschillende internationale klanten gingen u al voor!

EXITSS