Samenwerking met internationale partners

Vakkennis van Automotive Quality, Logistiek en Manufacturing

Over ons

Els Schittecatte is algemeen directeur van Exitss en kan reeds buigen op jarenlange ervaring wat betreft het detacheren van niche-profielen in de markt, het coachen en begeleiden van medewerkers en het voorstellen van de juiste technische profielen voor de openstaande vacatures voor vaste invulling of voor project basis. Els is burgerlijk ingenieur en heeft zelf 8 jaar operationele ervaring opgedaan als Quality engineer, Quality Manager en Product engineer, steeds in een operationele omgeving, voornamelijk in de automotive en in de logistieke wereld. Erna is Els gestart met het detacheren, coachen en plaatsen van specifieke technische profielen op projecten en vacatures, meedenkend vanuit de technische noden van de klant met een juiste inschatting van de werkcultuur om zo de juiste oplossing op de juiste plaats en tijd voor te stellen. In Exitss worden de medewerkers gecoacht zowel on-the-job als in een groeitraject naar de toekomstige loopbaan. Els en haar medewerkers vormen voor u een perfect team met flexibele oplossingen!

Onze troeven

Exitss biedt engineers en managers met technische niche – expertise aan.
De expertise bij onze medewerkers wordt enerzijds opgebouwd door :
de reeds opgedane field-ervaring in de (technische) operationele industrie, de continue begeleiding vanuit Exitss door middel van interne & externe trainingen, coachingsessies, meter- en / of peterschap en begeleiding bij de job. Exitss werkt ook samen met verschillende partners in het buitenland om u steeds de juiste dienstverlening te kunnen bieden op de gewenste locatie.

Exitss heeft een STAR ALLIANCE met partner in:

  • Czech Republic

  • Slowakia

  • Portugal

Finaal wil Exitss u oplossingen bieden op een flexibele, integere manier gezien we met elke klant streven naar een partnership.
Onze Exitss’ waarden zijn:
Flexibiliteit, Integriteit, Ownership, Partnership, Commitment,
kortom: echtheid!

EXITSS