Samenwerking met internationale partners

Vakkennis van Automotive Quality, Logistiek en Manufacturing

Quality Engineering

Exitss kan bogen op ruime ervaring in alle deelgebied van kwaliteit.

Operationele ondersteuning

Beoordelen, Opvolgen, oplossen en afhandelen van kwaliteitsklachten van leveranciers (in lopende produktie of opstartfaze)

SQA activiteiten (Supplier Quality Assurance) : begeleiden, opvolgen en ondersteunen van leveranciers, zodat ze alle kwaliteitseisen begrijpen en kunnen leveren, zoals afgesproken met de aankoop afdeling.

SQA ontwikkeling van de leveranciesportefeuille

Kennis van PPAP & APQP systematieken : gestandaardiseerde methodes om introducties van nieuwe producten en processen mee te begeleiden vanuit kwaliteit

Customer liaison activiteiten : het aanspreekpunt bij de klant, inzicht en finesse om de noden van de klant te onderkennen, maar tegelijk het standpunt van het bedrijf te verdedigen en onderbouwen.

Consultancy

Implementatie en/of ondersteuning bij de implementatie van uw Quality of Business Systems: ISO 9001, IATF 16949, ISO 14001, OHSAS 18001...

Het uitvoeren van gap analysis aangaande uw huidige situatie, het presenteren van actieplannen om compliancy te verkrijgen en het ondersteunen bij het leveren van de benodigde documentatie via werkinstructies, procedures en handboeken terwijl men streeft naar een papiervrije omgeving.

Training en opleiding van werknemers van deze Quality of Business Systems ISO 9001, IATF 16949, ISO 14001, OHSAS 18001.

Uitvoering van interne systeem audits aangaande ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, OHSAS 18001.

Introductie van LEAN manufacturing in uw productie omgeving met concrete verbeteringen en optimaliseringen.

Exitss’ TOOLKIT van onze Quality Experts .P-FMEA, 8D, PPAP, APQP, FAI, control plans. ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, risico analyse, HACCP, GMP. Exitss heeft junior en senior engineers voor u.

EXITSS