Samenwerking met internationale partners

Vakkennis van Automotive Quality, Logistiek en Manufacturing

Detachering van technische expertise in Vlaanderen

Voor de detachering van technische expertise in Vlaanderen hoeft u niet langer te zoeken. Onze vakkennis van kwaliteit, logistiek en manufacturing engineering zorgt ervoor dat we de beste technische profielen kunnen koppelen aan bedrijven die ondersteuning zoeken. Heeft u een tijdelijk project of bent u op zoek naar een tijdelijke ondersteuning binnen uw team? Contacteer ons als niche speler voor uw specifieke technische vraagstukken.

Detachering van Detachering van technische expertise inschakelen

Exitss, ons technisch detacheringsbureau, levert een uitweg of exit voor de technische niche-resource invulling die u zoekt. Ons bedrijf, te vinden in de buurt van Sint-Niklaas, biedt technische experten uit België en buitenland aan voor de volgende niche-activiteiten:

Bovendien kan ons technisch detacheringsbureau in Vlaanderen ondersteuning aanbieden met:

  • Outsourcing/detachering
  • Training
  • Consulting
  • Coaching & personal leadership

Het realiseren van een flexibele samenwerking waar u op kan rekenen, dat is de missie van ons bedrijf gespecialiseerd in de detachering van technische expertise in Vlaanderen.

Contacteer ons voor detachering van technische expertise in Vlaanderen

Waarom we zo zeker zijn van onze aanpak? Exitss biedt medewerkers de kans om hun technische kennis te vergroten en in contact te komen met professionele bedrijven binnen het vak. Field-ervaring, persoonlijke begeleiding, interne en externe trainingen maken van ons het sterkste technisch detacheringsbureau in Vlaanderen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer +32475658030 of via het online contactformulier.

EXITSS