Samenwerking met internationale partners

Vakkennis van Automotive Quality, Logistiek en Manufacturing

PPAP-vacatures in Vlaanderen

Onze beschikbare PPAP-vacatures in Vlaanderen zijn op maat gemaakt van uw talent. De werknemers die zich bezighouden met het ‘production parts approval process’ spelen steeds een belangrijkere rol binnen de automobielindustrie en andere sectoren. Het nakijken of de productieprocessen volgens de laatste kwaliteitsnormen verlopen is slechts één van de componenten van onze PPAP-vacatures.

De onderdelen van PPAP-vacatures

Het minimaliseren van processen die fout lopen, daar schuilt de expertise van ons detacheringsbureau. De functies van onze PPAP-vacatures leggen de link tussen APQP-processen, met oog voor expertise en veiligheid. Wanneer u aan de slag gaat als technisch expert bij Exitss, krijgt u de verantwoordelijkheid om een PPAP-proces zelf op te stellen. Dit is raadzaam bij het lanceren van een nieuw product, het aanpassen van een proces of bij verandering van producent. Na het aanvaarden van de PPAP-procedure door de klant kan de productie volledig worden opgestart. Wilt u ervaring opdoen en uw technische kennis omzetten in de praktijk? Wie weet bent u de perfecte keuze voor onze PPAP-vacatures!

Reageer nu op onze PPAP-vacatures 

Wilt u zelf aan de slag gaan als PPAP-expert? Via onze ervaring in detachement bent u zeker dat u in een professionele omgeving terechtkomt. Exitss, te vinden nabij Sint-Niklaas, zorgt ervoor dat u kan doorgroeien en met professionals uit het vak in contact komt. Stuur ons een mail, bel ons via +32475658030 of vul het online contactformulier in om de eerste stap naar een nieuwe carrière te zetten.

 

EXITSS