Samenwerking met internationale partners

Vakkennis van Automotive Quality, Logistiek en Manufacturing

SQA in Vlaanderen

Onze ervaring in SQA, beschikbaar in heel Vlaanderen, zorgt voor de waarborging van de kwaliteit van de leverancier. De activiteiten van een SQA-ingenieur zijn welkom op de werkvloer van elk bedrijf met een technische insteek. Heeft u nood aan een QA-ingenieur die u kan inschakelen in heel Vlaanderen? Ons sterke team met relevante ervaring, passie en flexibiliteit helpt u met al uw technische operaties. Kortom, de beste ingenieur in Vlaanderen, die vindt u bij ons! Hieronder leest u meer over waarom u onze ingenieurs zou inschakelen voor uw bedrijf.

Het inschakelen van een SQA-ingenieur

Exitss, ons detacheringsbedrijf, gaat zonder aarzelen aan de slag om de ideale ingenieur te koppelen aan uw bedrijf. Onderstaande voorbeelden zijn slechts een greep uit het takenpakket van onze SQA-ingenieurs:

  • Begeleiden, opvolgen en ondersteunen van leveranciers. De kwaliteitseisen (besproken met de verantwoordelijke afdeling voor aankoop) moeten zo transparant mogelijk zijn voor de leveranciers.
  • Ontwikkelen van een leveranciersportefeuille. Enkel zo zijn we zeker van een betrouwbare samenwerking met de leveranciers op lange termijn.
  • Uitwerken en ondersteunen van projecten binnen PPAP en APQP.
  • Opvolgen en oplossen van kwaliteitsklachten van de betrokken leveranciers.
  • Een geoptimaliseerde methodiek gebruiken om interne klachten rond kwaliteit zo deskundig mogelijk af te handelen.
  • Gebruiksklaar maken van implementatiesystemen.

Kortom, het is duidelijk dat een SQA-ingenieur uw bedrijf in Vlaanderen op meer dan één manier kan ondersteunen. Exitss, te vinden in de buurt van Sint-Niklaas, heeft zowel beginnende SQA-ingenieurs als vakmensen met jarenlange ervaring voor u beschikbaar. Ons hoogste doel is het aangaan van een waardevolle samenwerking met ons klantenbestand. Geen verrassing dus dat training, consulting en persoonlijke coaching ook tot de mogelijkheden behoren. Wij zorgen voor een flexibele oplossing binnen uw bedrijf. Welke technische oplossing u ook zoekt, wij zorgen voor de nodige ondersteuning via detachement van een geschikte ingenieur in!

Vragen over onze diensten?

Bel ons +32 475 6580 30

Mail ons op info@exitss.eu

Contacteer ons voor een geschikte ingenieur

Kan uw bedrijf in Vlaanderen de expertise van een SQA-ingenieur wel gebruiken? Of bent u eerder op zoek naar een gedreven productie-ingenieur? Samen gaan we voor het beste resultaat in SQA te Vlaanderen. Bel ons via het nummer +32475658030, vul ons contactformulier in of stuur een mailtje via info@exitss.eu. Wij gaan aan de slag om een kwaliteitsingenieur in te schakelen, aangepast aan de specifieke wensen van uw bedrijf.     

EXITSS